داروخانه‌های تهران تعطیل می‌شوند؟ رسیدگی به ۲.۵ میلیارد یورو پرونده تراستی در دادگستری تهران جاده چالوس از ۹ صبح جمعه یکطرفه شد اولویت رئیس جدید سازمان زندان‌ها؛ سازماندهی زندانیان و بازگشت به جامعه وضعیت آب و هوای کشور تا پایان هفته اعلام جزییات محدودیت‌های ترافیکی تا ۹ شهریورماه چرا استارلینک هنوز نمی‌تواند جای اینترنت موبایل را بگیرد؟ / محدودیت بزرگ ارتباط گوشی با ماهواره نتایج کنکور کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزییات ثبت نام پذیرفته شدگان  هوا از روز جمعه سرد و بارانی می‌شود / جزییات تغییرات جوی در استان‌ها  واقعیت عجیب درباره دارو‌های تزریقی لاغری سارق اسپایدرمن در شهرری/ دیوار راست را بالا می‌رفت! هشدار گرمای نامتعارف در ۱۳ استان؛ وقوع بارش‌های شدید در جنوب کشور پابند الکترونیکی جایگزین حبس مهریه شد تعطیلی تمامی ادارات شهرستان زهک در روز یکشنبه تهران از فردا یکشنبه گرم‌تر می‌شود وضعیت جوی کشور در ۴۸ ساعت آینده؛ رگبار بارش‌های تابستانه در ۵ استان

بطحایی: امتحانات نهایی پایه دوازدهم در تاریخ مقرر برگزار می‌شود

وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت مناطق سیل‌زده و نحوه برگزاری امتحانات توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۸ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۶۳
به گزارش راهبرد معاصر ، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش، درباره آخرین وضعیت مدارس در مناطق سیل‌زده گفت: ما در آموزش و پرورش تابع شرایط محلی هستیم. جایی که هنوز خیابان‌ها مملو از آب و آبگرفتگی است و خانواده‌ها نتوانستند به خانه برگردند، راه‌اندازی مدارس امکان‌پذیر نیست.

**راه‌اندازی مدارس در برخی مناطق سیل‌زده امکان‌پذیر نیست

وی افزود: در آق‌قلا و گمیشان مدارس را راه انداختیم ولی شورای تامین استان صلاح دانست تا وقتی که شرایط به ثبات برسد، مدارس بازگشایی نشود.

وزیر آموزش و پرورش درباره اقدامات این وزارتخانه در استان لرستان نیز تصریح کرد: در  پلدختر و معمولان امکان راه‌اندازی را فراهم کردیم. امروز کانکس فرستاده می‌شود و من نیز فردا به آنجا می‌روم. 100 کانکس می‌بریم تا شرایط را فراهم کنیم. به دلیل اینکه هنوز جمعیت به خانه‌های خود نیامده و مردم مشغول پاکسازی خانه‌های خود هستند، مجبوریم تحمل کنیم.

 
بطحایی درباره امتحانات دانش‌آموزان نیز گفت: در پایه دوازدهم چاره‌ای جز برگزاری امتحانات نهایی در موعد مقرر نداریم ولی تسهیلاتی قائل خواهیم شد. در دوره متوسطه اول و ابتدایی تصمیم خود را اعلام خواهیم کرد تا بخش‌هایی از کتاب حذف شود و امتحان از مباحثی که دانش‌آموزان گذرانده‌اند، گرفته شود.

تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار